Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2021, 14:50

Novi EP Alitora izlazi u oktobru

Inđijski progressive thrash metal bend Alitor je putem svojih naloga na društvenim mrežama objavio zvaničan datum izlaska novog EP izdanja pod nazivom „Spoznaja“. 10. rođendan, Alitor je odlučio da obeleži izdanjem na srpskom jeziku. Kako i zašto su se odlučili na ovaj potez, sa nama je podelio frontmen benda Marko Todorović: „Želeli smo da ovog […] The post Novi EP Alitora izlazi u oktobru first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Novi singl i spot benda Stvor

Izvor: BalkanRock.com, 01.Okt.2021, 07:13

Beogradski groove metal sastav Stvor objavio je video spot za singl „Nothingness“. Pesma „Nothingness“ snimana je u studiju Blaze, a Miloš Mihajlović bio je zadužen za audio produkciju i mastering pesme. „Kao i prethodni singl, snimana je u čudnim uslovima epidemije gde smo se kao bend...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.