Izvor: BalkanRock.com, 01.Mar.2021, 09:37

Nova verzija jednog od najvećih hitova Pipsa napravljena u suradnji s Edom Maajkom

„Ljubav 21“ nova je verzija jednog od najvećih hitova grupe PipsChips&Videoclips napravljena u suradnji s Edom Maajkom. Pripremajući se za koncert karijere na Šalati, koji je prebačen na jesen ove godine, Pipsi su odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere, objavljenog na albumu “Dernjava”. “U međuvremenu se svijet okrenuo naopačke, a zagrebačka Šalata doslovno […] The post Nova verzija jednog od najvećih hitova Pipsa napravljena u suradnji s Edom Maajkom first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Consecration emituje svirku uživo

Izvor: BalkanRock.com, 02.Mar.2021, 09:16

Beogradski rock bend Consecration, održaće u subotu, 6. marta 2021. godine, koncert  koji će biti emitovan uživo putem YouTube kanala, sa početkom u 21 čas. Uključivanje slušalaca u prenos koncerta putem linka je besplatan, ali slušaoci mogu da, po svom izboru, plate 500,00 dinara ( ili koliko...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.