Nova pesma sastava Parkway Drive

Izvor: BalkanRock.com, 10.Mar.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma sastava Parkway Drive

Australijski metalcore sastav Parkway Drive nedavno je izbacio pesmu pod imenom “Wishing Wells” što će biti njihovo prvo izdanje nakon albuma iz 2016. godine “Ire“.

Nova pesma  je najava najnovijeg , ali još uvek bez imena, albuma koji će biti šesti po redu a čiji se  izlazak očekuje u toku ove godine. U  intervjuu za strane medije frontmen Winston McCall opisao je novi neimenovani album kao agresivniji u odnosu na prethodni.

Početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << proleća Parkway Drive očekuje turneja po Severnoj Americi, nakon čega će uslediti evropska turneja na kojima će fanovi možda biti u prilici da čuju i nešto od novog materijala. A do tada preslušajte novu pesmu u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.