Nova cena karata za Katanea!

Izvor: Mondo, 26.Feb.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova cena karata za Katanea!

Ernan Kataneo nastupiće sutra uveče u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, a u prodaji je još mali broj ulaznica po novoj ceni 1.400 dinara, pa organizatori apeluju da požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Foto: Annalisa Bruno

Ernan Kataneo jedan je od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više.

Ponovnu priliku da uživaju u Kataneovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neverovatnom performansu, naši sugrađani imaće sutra - u petak, 27. februara u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

Ulaznice za ovaj nastup još uvek su u prodaji po ceni od 1.400 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan. Donedavno, u ponudi su bile i VIP ulaznice, ali su nedavno rasprodate, pa organizatori apeluju da požurite i nabavite svoju kartu na vreme.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.