Noel Gallagher o okupljanju Oasisa

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noel Gallagher o okupljanju Oasisa

Noel Gallagher je u nedavnom intervjuu za inostrane medije jasno stavio do znanja da nema nameru da ponovo okupi Oasis.

On je pričajući o ovoj proslavljenoj grupi rekao da je ona postigla sve što može da postigne i da više nema smisla nastavljati dalje, Takođe je i dodao da bi ga ponovo sviranje u Oasisu ubilo jer smatra da je na pravom putu kao solo umetnik i da mu je to trenutno jedina ambicija. Nastavljajući priču o svojoj solo karijeri priznao je i da mu je najnoviji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << album ‘Who Built The Moon?’ najbolje ostvarenje do sada, a čiji izlazak se očekuje 24. novembra ove godine,

Da malo začini stvari kako ume, na pitanje da li je možda odslušao debi album ‘As You Were‘ svoga brata Liama, odgovorio je da nije jer ga to uopšte ne interesuje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.