Niški sastav G. na švedskoj kompilaciji

Izvor: BalkanRock.com, 11.Mar.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški sastav G. na švedskoj kompilaciji

Singl “He Loves Me, He Loves Me Not“ niškog heavy pop sastava G. našao se na drugoj po redu kompilaciji „Ljudkalendern“ švedskog magazina „Repartiseraren“.

Princip kompilacije je da se do kraja aprila svakodnevno objavljuje po jedna pesma, kako bi svi autori dobili medijski prostor koji zaslužuju. Stilski drugačija, pesma benda G. našla je mesto na ovoj kompilaciji jer je, po rečima urednika magazina „Repartiseraren”, nešto novo i drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sa podneblja odakle švedska publika nema često prilike da čuje novu muziku.

“Repartiseraren“ je nezavisni magazin koji već nekoliko godina promoviše nezavisnu i underground scenu iz cele Evrope, a na kompilacijama se nalaze imena kao što su: Xiu, Deleted Sin, The Impersonated Tapes, La Main, Celddod i mnogi drugi.

Pesma “He Loves Me, He Loves Me Not“ snimana je u studiju Dejana Krasića „Matchbox“, a za produkciju su bili zaduženi Ivan Milosavljević i Milan Stanković.

Pošlusajte pesmu u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.