Niški G. objavili prvo izdanje

Izvor: BalkanRock.com, 21.Avg.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški G. objavili prvo izdanje

Niški bend G., objavio je svoj prvi EP “Sleep With Me” za izdavačku kuću Black Planet Records.

Bend je ovim izdanjem najavio novi zvuk, gitarski orijentisan, za razliku od elektronike sa kojom su koketirali u početku dok nisu bili live sastav. Jedna od pesama sa ovog izdanja već je predstavljena na godišnjoj kompilaciji etikete “Balkan Under The Radar 3″.

Producentsku palicu ovoga puta je preuzeo Zlatko Petković FatZed (Katabazija, Zaa). Za artwork je bila zadužena Katarina Živanović.

Zanimljivo je da je frontmenka ista kao i u niškom bendu iz 90tih – Wagner hat lang gehalten.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

PRVO IZDANJE NIŠKOG SASTAVA “G.”

Izvor: kult-URA.com, 21.Avg.2015

Izdavačka kuća “Black Planet Records” iz Niša objavila je prvo EP izdanje niškog sastava “G.”, pod nazivom “Sleep with me”..  . . “Bend je ovim izdanjem najavio novi zvuk, gitarski orijentisan, za razliku od elektronike sa kojom su koketirali u početku, dok nisu bili live sastav.“,...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.