Nipplepeople u Osijeku

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nipplepeople u Osijeku

Nakon koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu, rasprodanog u rekordnom roku, Nipplepeople dolaze nastupiti u Osijek, točnije u osječki biljarski klub Plan B, 11. svibnja, s početkom u 22 sata.

Nipplepeople je hrvatski elektropop duo koji djeluje na sceni od 2008. godine, a karakterističan je po svojoj tajanstvenoj zamaskiranosti u želji da ljudima upravo njihova glazba bude u fokusu, a ne oni sami. Širu su popularnost stekli brojnim nastupima na ljetnim festivalima >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kao što su Terraneo, Summer Fest, EXIT i Hartera, ali i poznatim singlovima Sutra te obradom singla Zdenke Kovačiček pod nazivom Frka, pjesme iz 1981. godine.

U Osijeku su zadnji put nastupili 2016. godine, i to u klubu Epic, gdje su se ujedno i prvi puta predstavili osječkoj publici.

Informacije o prodaji ulaznica bit će poznate uskoro.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.