Nipplepeople objavili obradu pjesme “Frka”

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nipplepeople objavili obradu pjesme “Frka”

Inspirirani pjesmom legendarne Zdenke Kovačiček, tajanstveni maskirani elektro-pop dvojac Nipplepeople modernim je aranžmanom i izvedbom dao novi život retro singlu „FRKA“. Spot za pjesmu napravio je Dalibor Barić koji je i autor animiranog spota za njihov prethodni singl “Balkan Express“.

Autor glazbe makedonski je glazbenik Kire Mitrev, najpoznatiji kao vođa Kim Banda, a Nipplepeople za proces obrade kažu: „Naša praksa višegodišnjeg premiksavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i cjepidlačenja oko svakog detalja u svakoj pjesmi, uspješno je napuštena kod finalizacije FRKE. Vokal i aranžman iscurili su iz nas!“

S novim materijalom Nipplepeople dolaze i na umaški Sea Star Festival gdje će 27. svibnja svojim suvremenim urbanim zvukom plesne elektronike rasplesati publiku zajedno uz Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestep, Pendulum, Spillera, Petra Dundova i mnoge druge.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.