Izvor: BalkanRock.com, 02.Apr.2024, 19:13

Nick Cave 18. juna na Platou Geozavoda – Beograd na vodi

Balkanrock.com Balkanrock.com Nick Cave 18. juna na Platou Geozavoda – Beograd na vodi Nick Cave 18. juna na Platou Geozavoda – Beograd na vodi 02/04/2024 Nik Kejv, bezvremenska rok ikona, izvešće koncert samo u pratnji klavira u pratnji muzičara Kolina Grinvuda, basiste grupe Radiohead, 18. juna od 21 čas na Platou Geozavoda (Beograd na vodi). Publika Belgrade River Festa imaće priliku da doživi izvanredno muzičko iskustvo u kome već intrigantne i zanimljive Kejvove pesme dobijaju novu dimenziju. Karte se mogu […] Pročitajte ceo tekst Nick Cave 18. juna na Platou Geozavoda – Beograd na vodi originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nik Kejv pre evropske turneje u junu svira u Beogradu

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2024

Legendarni australijski muzičar Nik Kejv održaće koncert 18. juna na Platou Geozavoda u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Scott H. Biram 14. maja u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 03.Apr.2024, 07:59

Balkanrock.com Balkanrock.com Scott H. Biram 14. maja u Elektropioniru Scott H. Biram 14. maja u Elektropioniru 03/04/2024 N-ta evropska turneja Scott H. Birama otpočinje 3. maja, a u utorak, 14. nastupiće u Beogradu. Koncert će se održati u Elektropioniru s početkom od 20:30 u organizaciji koncertne...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.