Neočekivano: Black Sabbath hara listama

Izvor: Mondo, 17.Jun.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivano: Black Sabbath hara listama

Tvrdi rok zvuk nije umro. Potvrda za to je neočekivani uspeh albuma "13" grupe Black Sabbath, koja je posle više od četiri decenije zaposela vrh britanskih muzičkih lista.

Black Sabbath je ušao u istoriju britanske muzike kao prvi bend koji se posle neverovatne 43 godine vratio na vrh nacionalne top liste albuma!

Album "13" potukao je Lajama Galagera i njegov bend Beady Eye sa albumom "BE" za oko 13.000 prodatih primeraka više.

Black Sabbath je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << put bio na prvom mestu britanske liste svojim drugim albumom "Paranoid", oktobra 1970. godine.

Rekord sa najvećom pauzom između dva albuma na prvom mestu do sada je držao Bob Dilan, koji se na prvo mesto vratio posle 38 godina. Bilo je to 2009. godine sa albumom "Together Through Life".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.