Izvor: BalkanRock.com, 16.Mar.2024, 07:38

Nemesis je objavio lyrics video za pesmu „Embrace Reality“

Petočlani ženski death metal band Nemesis objavljuje lyrics video za singl „Embrace Reality“ sa istoimenog albuma. Devojke su odabrale ovu pesmu za prvu ekranizaciju, verujući da ova pesma najbolje opisuje ideju celog albuma i šalje snažnu poruku koja rezonira sa današnjim vremenom. Za kreaciju i produkciju lyrics videa bila je zadužena ekipa On-Set studija, koji […] The post Nemesis je objavio lyrics video za pesmu „Embrace Reality“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 16. mart/ožujak

Izvor: BalkanRock.com, 16.Mar.2024

1964 – Pesma „Can’t Buy Me Love“, grupe The Beatles, objavljena je za američko tržište kao singl i deo albuma „A Hard Day’s Night„. Ova pesma odmah je postigla ogroman uspeh, dostigavši prvo mesto na Billboard Hot 100 listi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je ostala četiri...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.