Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nellcote u Glazbenom loncu

Foto: Sarah Dombre

Nellcote dolazi u Glazbeni lonac u zagrebački Kavez u subotu, 22. travnja, s početkom u 20:00 sati.

Krenuli su 2010. godine kao akustični projekt Vinka Ergotića i Lovre Boljata i već s prvim objavljenim pjesmama („She Said“, „Hold On“) skrenuli pažnju na svoju folk bluzersku melankoliju.

Velike stvari dolaze malim koracima pa je u narednim godinama Nellcote radio pedantno i koncentrirano, nizali su se nastupi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << uživo u raznim postavama (Tvornica, Spunk, Vip, Močvara, INmusic, Terraneo, Indirekt…), a onda je uslijedila stanka

Nakon, kako sami kažu, traganja za izgubljenim dušama, vraćaju se u listopadu singlom „If Only They Could“. Na putovanju su pronašli dvije izgubljene duše pa se Vinku i Lovri pridružuju Lana Filipin (bas) i Damir Trputec (bubanj) i Nellcote kreće s radom na svom prvom EP-ju.

Na Glazbenom loncu 22. travnja prvi ćemo puta moći čuti i novi singl, koji će s pratećim videospotom uskoro ugledati svjetlo dana i prethoditi izlasku EP-ja početkom svibnja.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.