Neafirmisan – Ventil EP

Izvor: SerbianUnderground.com, 27.Maj.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neafirmisan – Ventil EP

Neafirmisan, i ako veoma mlad predstavlja jednog od najaktivnijih MCjeva na domaćoj demo rep sceni. „Ventil“ EP je njegovo četvrto solo internet izdanje, na kom se nalazi osam pesama, za koje je sve sam autor radio bitove. Samo za pesmu 05. Tačno u ponoć ft. Mateo & Diode Od Mesa, je matricu radio Bojkez, i u toj pesmi ujedno mogu da se čuju i jedina gostovanja na albumu.

DOWNLOAD – „VENTIL EP“
Oni koji su već imali prilike da se upoznaju sa njegovim radom, znaju kakav rep mogu da očekuju, a opet za one koji nisu, možemo da kažemo da godine ne predstavljaju uvek tačan pokazatelj zrelosti i da ne očekuju klasičnu klinačku priču koja se često provlači kroz brojne rep pesme. Neafirmisan govori o svom gradu, Vrnjačkoj Banji, kao o svom najrođenijem o problemima i kvalitetima sa kojim se on kao pojedinac i član jednog sivog društva suočava u Srbiji.
Za naslovnu pesmu sa EP-a je snimljen i spot, koji možete pogledati klikom: ovde. Mi izdvajamo nekoliko pesama koje predstavljaju zvuk koji će te moći da čujete.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.