Ne ide ona nigde!

Izvor: Mondo, 04.Okt.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne ide ona nigde!"

Grand reagovao nakon što je objavljeno da je Aleksandra Prijović napustila ovu muzičku kuću

Aleksandra Prijović je jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica Grand produkcije, a počele su da kruže glasine da je raskinula ugovor sa ovom kućom. Grand se oglasio povodom vesti da je popularna Prija rekla "zdravo, doviđenja" produkciji.

"Povodom natpisa pojedinih medija da je Saša Popović raskinuo ugovor sa Aleksandrom Prijović, i da mlada zvezda Granda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije više deo pomenute produkcije, navodimo da je reč o apsolutnoj neistini. Popularna pevačica, kao i svi drugi pevači koji su pod pokroviteljstvom Granda imaju, na obostrano zadovoljstvo, sjajan odnos i tretman u njihovoj matičnoj kući", piše u saopštenju Grand produkcije.

Prelaze na Pink?

Produkcija je morala da reaguje zbog natpisa pojedinih medija da je pevačicin dečko Filip Živojinović uspeo da nagovori Sašu Popovića da im dopusti da raskinu ugovor zato što će se oženiti Prijovićevom, pa je besmisleno da na njoj zarađuju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.