Nakon tragedije, Architects se vraćaju koncertima

Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2016, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon tragedije, Architects se vraćaju koncertima

Britanski metalkor bend Architects kreće na turneju nakon gubitka člana benda, Toma Searlea,  nedavno preminulog od raka u 28 godini.

Nakon otkazane turneje ovog proleća, bend se vraća sviranju i prvi koncert održaće u Australiji.

Architects je na svom Instagram profilu ostavio poruku obraćajući se fanovima: “Neki bi možda sve otkazali, i ne bih ih krivio. Nije ugodno. Zastrašujuće je! Biće to suočavanje sa brojnim emocijama koje tugovanje nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sa sobom. Svirati na bini bez njega, svirati u dvoranama o kojima smo sanjali i svirati pesme koje je on napisao. Biće će to izazov!Ne znam hoću li ikada ponovno osetiti tako nešto, ali nadam se da ćemo svi pronaći neki mir, neku utehu… Biće to proslava njegovog života. Ako dolazite, priđite bini i pevate s nama! Vaša podrška sada nam treba više nego ikad! Hvala vam svima…”

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.