Najzanimljivija imena glazbene scene i ove godine na Pannonian Challengeu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzanimljivija imena glazbene scene i ove godine na Pannonian Challengeu

Osječki 19. Pannonian Challenge u trajanju od 30. svibnja do 2. lipnja okupit će, kako sportska, tako i poznata glazbena imena. Na pozornici Pannoniana zasvirat će legendarni Psihomodo Pop, Brkovi, Urban&4 i brojni drugi izvođači, čija imena još nisu otkrivena.

Dakle, ovogodišnji će regionalni glazbeno-sportski festival započeti u srijedu, 30. svibnja, i to otvaranjem popularnog osječkog dvojca DJ UMBO i DJ OMKE. Tulum povodom otvorenja održat će se u Kazamatu te je, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kao i uvijek, besplatan. Ulaznice za ostali program bit će dostupne na same dane koncerta, u dvorištu Vege po cijeni od 20 kuna.

U četvrtak, 31. svibnja s početkom u 22 sata nastupit će popularni zagrebački rock sastav Psihomodo Pop. Uz činjenicu da bend ove godine slavi 35 godina svoga postojanja te 30 godina od izdavanja svog prvog albuma naziva „Godina zmaja”, publika će na ovom koncertu imati priliku osjetiti da rock’n’roll, osim glazbe, predstavlja i način života.

U petak, 1. lipnja s početkom u 22 sata nastupit će Urban&4, glazbena skupina koja većinom svira rock, a dobitnica je i nekoliko glazbenih nagrada Porin. Svirkom svojih velikih hitova kao što su „Mjesta za mene”, „Ne brini” i „Hiroshima”, bend će uspješno uvesti publiku u svijet alternativne glazbe.

Zadnjeg dana Pannoniana, dakle 2. lipnja s početkom u 22 sata svoj će koncert održati i zagrebački turbofolk-punk rock sastav Brkovi. Ovaj sastav, kao što je već poznato, svoje albume objavljuje samostalno, a od 2007. godine do danas izdao je šest studijskih albuma i tri live izdanja.

Podsjećamo, osječki Pannonian Challenge svake godine okuplja i do 300 sportaša iz cijeloga svijeta, a cijeli se program na kraju dana zaključuje svirkom koja traje najčešće do ranih jutarnjih sati. Više detalja o samom festivalu, kao i imena ostalih izvođača koja će biti objavljena naknadno, možete saznati na poveznici.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.