Najprodavaniji albumi i singlovi repera

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprodavaniji albumi i singlovi repera

Reper Eminem je s albumom "Recovery" na prvom mestu liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok na listi singlova prvo mesto zauzima reper Flo Rajda s pesmom "Club Can't Handle Me".

Album grupe "Arkejd Fajer" pod nazivom "The Suburbs" je drugi po prodavanosti, dok je treće mesto pripalo reperu Plen Biju i njegovom albumu "The Defamation of Strickland Banks", objavio je Nju mjuzikal ekspres.

Pevačica Elajza Dulitl je četvrta s istoimenim albumom, peta je Lejdi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gaga sa prvencem "The Fame" a šesti je pevač Majkl Buble sa "Crazy Love".

Tom Džouns je sedmi sa "Praise and Love"; osmo mesto pripalo je Paolu Nutiniju sa "Sunny Side Up", deveti je Džejson Derulo s istoimenim albumom dok je na desetom mestu sastav "Eks Eks" s albumom koji nosi naziv grupe.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.