Najlepši ženski autfiti za žurke na plaži

Izvor: SerbianUnderground.com, 02.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši ženski autfiti za žurke na plaži

Žurke na plaži su po mnogima najbolji način da se povežu odmor, ljubav prema muzici i druženje sa prijateljima. Međutim, bez jedne stvari, nijedna žurka na plaži ne bi bila potpuna, a to je – savršen, letnji autfit.
Idealna kombinacija za plažu može povoljno uticati na samopouzdanje, bez opasnosti da delujemo previše doterano a da opet pruži udobnost i zapaženost. U ovom tekstu, predočićemo vam odevne kombinacije za žurke na plaži uz koje ćete se osećati >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << kao zvezda.
Kupaći kostim uparen sa dugačkom haljinom Hajde da se pozabavimo ženskim odevnim kombinacijama koje će plažnu žurku pretvoriti u reviju u vašu korist. Brojni brendovi zagovaraju trend gde su kupaći kostimi za žene upareni sa dugim, lepšavim haljinama za plažu ili sa kaftanima.
Postoje različiti modeli haljina i kaftana koji se razlikuju u načinu predstavljanja ženske siluete zbog boje i materijala, ali gotovo svaki se može ustručiti trakom oko struka. Sa haljinom za plažu bićete zaštićeni i od sunca, prekomernog znojenja, a moći ćete i u restoran. 
Birajte modele u različitim bojama, najpre sa cvetnim dezenima ili od čipke, koji će svu pažnju usmeriti na vas i koji će vaš boemski look učiniti primećen gde god da krenete.
Uvek popularni komadi od teksasa Povratak teksasa na velika vrata kao da su jedva dočekale mlađe generacije, koje se pokazuju kao veoma inventivne u kombinovanu ovog, retro materijala, u kombinacije koje se mogu nositi svakog dana, a ne samo na plaži. Teksas pruža udobnost pri hodanju, sedenju ili đuskanju i veoma se lako kombinuje sa svi drugim materijalima i krojevima.
Jedan od omiljenih, i vrlo efektnih komada za letnje đuskanje je duboki, denim šorts uparen sa crop top majicom ili majicom kratkih rukava sa zanimljivim printom, koju možete uvući u šorts. Za optimalan užitak i udobnost n žurki ili izletu- na nogama su dovoljne sandale, ili još bolje, bele patike ili starke.
Ukoliko za žurku na plaži odaberete ovakvu ombinaciju, razmislite o vezivanju teksas jakne ili karirane košulje oko struka. Ovo je veoma praktično rešenje jer će vas zaštiti od hladnoće ukoliko bitovi potraju do kasno u noć a na plaži počne da duva vetar.
Elegantniji način da prošetate šorts Ukoliko uski i plitki šortsevi nisu po vašem ukusu, uvek se možete odlučiti za nešto dužu varijantu šortseva, negde iznad kolena, koji fino prate liniju noge ili su malo uži. Oni takođe mogu biti u boji plavog teksasa, ali bismo vam preporučili da sa tim modelima birate boje kao što su bela, krem, teget ili crvena
Jednostavnost pantalonica možete osvežiti zanimljivom košuljom ili kvalitetnom majicom na bretele i naravno, zanimljivom frizirom uz obaveznu, elegantnu maramu koja će celokupnom autfitu dati taj “old money” prizvuk.

Uvek skockane uz maksi haljine i suknje Ukoliko želite da samo jedan komad odeće od vas napravi boginju letnjeg stila – onda se obratite maksi modelima. Bilo da odaberete haljnu ili suknju, sa maksi odećom ste odradili pola posla, ali je važno da posvetite pažnju kupovini modela od kvalitetnog materijala i lepo kombinovanih šara, ukoliko vaš izbor ne bude monohromatska crna ili bela maksi suknja.
Uz takve, maksi suknje, dovoljan će biti gornji deo kupaćeg kostima ili neki jendostavan crop top (po mogućstvu monohromatski) i jednostavne sandale. Sređivanje za parti Ibicu je gotovo za nekoliko minuta.
Ukoliko pak, vaš izbor bude maksi haljina, budite spremne na to da budete proglašene modnom ikonom na žurki. Duge haljine su oduvek smatrane simbolom ženstvenosti i glamura, i retko se desi da uz jedan takav komad promašite. 
Birajte one jednostavne, svilene ili pamučne, ludujte sa “V” izrezom i šlicem ali zato vodite računa da budu bez mnogo ukrasa i volana. Ovakav kroj obezbediće vam savršeno elegantnu i tanku siluetu.
Aksesoari koji će upotpuniti svaku kombinaciju Do sada smo svi smo naučili da nije dovoljno samo se obući, već da su pola utiska aksesoari kojima upotpunjujemo dosadašnji trud pri izboru garderobe. Najbolji način da to i postignete jeste upotrebom nekoliko efektnih komada poput:
 
Šešira  Svilenih marama oko vrata i u formi rajfa Narukvica Naočari za sunce Nakit i cveće za kosu Platnene ili slamnate torbe A šta sa kosom? Kosa je najveći adut koji žena ima i treba maksimalno da koristi. Istina je da je tokom leta teže kontrolisati je i osmisliti sveže ideje za njeno stilizovanje ali plažni look ne zahteva toliko truda koliko biste pomislile. Na plaži je poželjno videti talase, sitne ili krupne, divlje, sa ukrasima poput cveća zadevenog za uvojke.
Možete posegnuti i za razbarušenom punđom, neurednim repom visokog profila ili pletenicama i na taj način preduprediti nepotrebno znojenje. Bitno je da kosa bude čista i mirisna, da lagano leluja na vetru i otkriva najlepše na vašem licu.
Letnji izbor garderobe je zaista veoma obiman i može prižiti neveroivatno zadovoljstvo ukoliko se stilizuje sa merom i ukusom. Pored primamljivo dizajniranih, pojedinačnih komada odeće, ne zaboravite da vodite računa o higijeni i zdravlju tokom višečasovnih đuskanja na suncu i pesku, stoga u vašu rutinu tog dana obavezno uključite sprejeve za osvežavanje kože i nezaobilaznu kremu sa zaštitnim faktorom.
The post Najlepši ženski autfiti za žurke na plaži appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.