Najlepša coworking mesta u Beogradu

Izvor: SerbianUnderground.com, 19.Avg.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša coworking mesta u Beogradu

Šta kada rad od kuće nije dovoljan? Da biste se u nekom iznajmljenom prostoru osećali dovoljno udobno, ispirisano i orno za rad, osmišljen je kancelarijski prostor prilagođen poslovnim ljudima, preduzetnicima koji rade od kuće, freelancerima i firmama koje imaju status start up-ova.
Ono što posao od kuće na internetu zahteva jeste odlična komunikacijska povezanost i pristupačan prostor sa veoma fleksibilnim uslovima korišćenja. Na coworking mestima, uz članarinu možete >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << uživati u najlepšim prostorima koja se nalaze po celom gradu, a vaš jedini zadatak biće da odete do najbližeg i uverite se šta sve jedan ovako inovativan poslovni prostor može da učini za vašu produktivnost i posao.
Nova Iskra – najbolji coworking prostor u Srbiji Na broju 43. u ulici Gavrila Principa, 2012. je otvoren, po mnogima najbolji coworking prostor u celoj Srbiji. Ono po čemu se Nova Iskra prvenstveno izdvaja od drugih prostora za rad je njen moderni dizajn sasvim u industrijskom i minimalističkom stilu. Moderan coworking prostor Nove Iskre se prostire na 350 metara kvadratnih, podeljen je u reone, odnosno sekcije, i to:
Designers lab Creative hub Industry hub Što se tiče samog iznajmljivanja prostora, svako coworking mesto poseduje mogućnost zakupa na dnevnom, nedeljnom i mesečnom novou. Shodno tome, i cene se razlikuju:
Dnevno iznajmljivanje se naplaćuje od 12 evra Nedeljno je oko 50 evra Dok na mesečnom nivou, cena iznajmljivanja uznosi oko 150 evra Sem iznajmljivanja radnog stola u Novoj Iskri, moguće je iznajmiti i salu za održavanje događaja (predavanja i sastanaka), kao i svih aktivnosti i materijala koji taj događaj mogu da isprate.

Smart Office – pogodan za početnike u svetu coworkinga Još jedna od najboljih coworking adresa u gradu se nalazi u centru grada, ali ovaj put u Knez Mihailovoj ulici, na broju 33. Kao i prethodni poslovni prostor, i Smart Office je moguće rentirati, s tim što Smart Office nudi jednodnevno besplatno korišćenje coworking prostora svim zainteresovanim za radno iskustvo u ovakvom okruženju.
Da napomenemo, svi coworking prostori imaju lične ormariće, stolove sa fiokama i potencijalno računarima, besplatan wifi i besplatno korišćenje konferencijske sale, dok su čajevi, kafe i sokovi takođe besplatni ili već uračunati u cenu iznajmljivanja.
In Centar – coworking i druge usluge U Ulici cara Lazara, na Starom Gradu, nalazi se coworking prostor koji je poznat kao mesto gde se najbrže razvija socijalno preduzetništvo u Srbiji. In Centar, osim osnovnog paketa koji je u ponudi za iznajmljivanje, nudi i mogućnost dnevnog iznajmljivanja lap topa, organizovanje događaja i korporativnih proslava, knjigovodstvene usluge i dr.
Sve dodatne usluge se, naravno, dodatno i naplaćuju, ali In Centar spada u one pristupačnije coworking prostore u gradu, koji nude besprekoran prostor i uslugu, za cene u raponu od:
Dnevno iznajmljivanje košta 10 evra Nedeljni paket iznosi 80 evra, s tim što sve “neiskorišćene” dane možete preneti na bilo koji drugi dan tokom (tekućeg) meseca. Cena punog paketa za mesec dana iznosi 130 evra Za osobe koje ne žele da se vežu samo za jedan coworking prostor, namenjen je Flexy paket po ceni od 60 evra. ICT Hub – jedan od najpovoljnijih poslovnih prostora Na adresi Veljka Dugoševića broj 54, u okviru Naučno-tehnološkog parka, na jednoj od najpopularnijih beogradskih opština – na Zvezdari, naći ćete relaksirajući coworking prostor, koji poseduje čak i teren za mini golf – a to je fantastični ICT Hub. 
Ovo mesto u svojoj ponudi ima 50 mesta za rad, a radno vreme je neograničeno – što znači da u njemu možete boraviti i 24 sata.
Ovo je jedan od najpovoljnijih coworking prostora, sa cenom paketa usluga od samo 65 evra mesečno, u koji su uračunate:
Hardver i softver platforme Kancelarijski materijal i oprema Dve konferencijske sale Prostor za opuštanje Tehnička i logistička podrška Wi-fi Besplatno parking mesto za sve korisnike
Startit Centar – jedini prostor koji se proširio van Beograda Startit centar je jedan od retkih coworking prostora koji su se proširili i na druge gradove u Srbiji, pa tako pored prostora u Beogradu (u Savskoj br. 5) imaju prostore za rad i u Novom Sadu, Inđiji i u Zrenjaninu.  Cene iznajmljivanja coworking prostora zavise od konkretnog mesta gde je on stacioniran. Podrazumeva se da su cene u Startit coworking centru u Beogradu najskuplje.
Beograd i do 130 evra za mesec dana Novi sad oko 80 evra za mesec dana Inđija i Zrenjanin su najpovoljniji pa se za njihovo iznamljivanje na mesečnom nivou očekuje da ćete izdvojiti do 50 evra Nešto čime svaki Startit Centar može da se pohvali i što je specifično za njega, jeste široka lepeza tema, meetup-ova i kurseva koji se organizuju u okviru njihovih prostorija. Najveći fokus je na teme iz IT industrije, ali sem njih, obrađuju se i teme vezane za nove ili kreativne industrije.
Our Hub – vaša druga adresa Na Banovom brdu (Beogradskog bataljona 4) i na Novom Beogradu (Maršala Tolbuhina 44) otvoreno je jedno veoma kreativno i inovativno okruženje Our Hub coworking centra, sa kojim se korisnici odmah povežu i gde imaju odlične uslove za ostvarivanje ciljeva.
Prednost Our Hub-a je moderan poslovni prostor koji je opremljen po najvišim standardima, prijatan amibjent i relativno jeftiniji račun za iznajmljivanja. Osim toga, ovde možete uživati i u sledećim pogodnostima, i to po ceni od 20 do 110 evra:
Stolovi su sa i bez mogućnosti rezervacije Multifunkcionalni štampač Mogućnost registracije adrese Vaše firme na adresu Our Hub coworking prostora Administrativnu podršku Ormarić sa ključem Potpuno opremljena kuhinja sa svim propratnim aparatima Nije lako dati odgovor na pitanje koji je najbolji coworking prostor, jer svi oni nude drugačije opremljen porstor i relativno drugačije ponude i raspon cena koje su namenjene različitim profilima ljudi. Sigurno je samo jedno: Za koji god da se postor odlučite, u njemu će se izroditi mnogo kvalitetnih ideja, što će biti najadekvatniji pokazatelj da niste napravili grešku.
The post Najlepša coworking mesta u Beogradu appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.