Na jesen izlazi novi album Elvisa Presleya

Izvor: BalkanRock.com, 20.Avg.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jesen izlazi novi album Elvisa Presleya

Novi CD posvećen kralju rok muzike, Elvisu Presleyju, najavljen je za oktobar. Na njemu će se, pored Elvisa naći i čuveni orkestar Royal Philharmonic Orchestra.

Album je nastao na inicijativu Priscille Presley, žene pokojnog Elvisa. “Ovo je kao skrojeno za njega”, rekla je ona na konferenciji za medije povodom objave ovog albuma, “Sigurna sam, da je živ, da bi ovo sigurno želeo da uradi”. Disk je simbolično nazvan “If I Can Dream: Elvis Presley with >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << The Royal Philharmonic Orchestra“.

Pored Royal Philharmonic Orchestra, na albumu će se naći veliki broj poznatih svetskih muzičara kao što su Michael Buble, gitarista Duane Eddy i drugi.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.