Izvor: BalkanRock.com, 26.Feb.2024, 14:42

Na današnji dan – 26. februar/veljača

1932 – Rođen je Johnny Cash, američki kantri muzičar, poznat po svojoj dubokoj vokalnoj interpretacij i jedinstvenom muzičkom stilu koji kombinuje kantri, rokabili i folk elemente. Cash je stekao veliki uspeh u muzičkoj industriji tokom svoje karijere koja je trajala više od pet decenija, a njegov uticaj proteže se i izvan muzičkog sveta, budući da […] The post Na današnji dan – 26. februar/veljača first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na današnji dan – 25. februar / veljača

Izvor: BalkanRock.com, 26.Feb.2024

1943 – Uobičajeno se smatralo da je ovaj dan rođendan George Harrisona. Godine 1992. Harrison je navodno rekao: „Tek sam nedavno nakon svih ovih godina saznao da su datum i vrijeme mog rođenja uvijek bili udaljeni za jedan kalendarski dan i oko pola sata na satu.“ Njegov rođendan je zapravo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.