Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2024, 19:27

Na današnji dan – 18. mart/ožujak

1966 – Rođen je Jerry Cantrell, američki muzičar najpoznatiji kao gitarista, pevač i tekstopisac benda Alice in Chains. Cantrell je bio ključna figura u alternativnom rok pokretu tokom 1990-ih godina, stvarajući karakteristične, teške gitarske rifove i emotivne tekstove koji su definisali zvuk Alice in Chains-a, a njegova gitarska tehnika i stil su postali inspiracija za […] The post Na današnji dan – 18. mart/ožujak first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 19. mart / ožujak

Izvor: BalkanRock.com, 19.Mar.2024, 07:01

1958 – Tom i Jerry objavili su „Our Song“. Kasnije su koristili svoja prava imena, koja su bila Paul Simon i Art Garfunkel. 1962 – Bob Dylan je objavio svoj istoimeni debi album. 1975 – Objavljen je treći album grupe KISS, „Dressed to Kill“. 1982 – Randy Rhoads, jedan od osnivača Quiet...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.