Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2024, 15:54

Na današnji dan – 12. april/travanj

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 12. april/travanj Na današnji dan – 12. april/travanj 12/04/2024 1944 – Rođen je John Kay, nemački muzičar najpoznatiji kao vođa i pevač rok grupe Steppenwolf. Kay je bio jedna od ključnih figura u popularizaciji psihodeličnog i hard rok zvuka tokom kasnih šezdesetih i sedamdesetih godina. Cenjen je zbog svoje moćne vokalne interpretacije, autentičnog stila i tekstova koji su odražavali duh slobode i bunta ovog perioda. […] Pročitajte ceo tekst Na današnji dan – 12. april/travanj originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 13. april / travanj

Izvor: BalkanRock.com, 13.Apr.2024, 12:04

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 13. april / travanj Na današnji dan – 13. april / travanj 13/04/2024 1973 – Bob Marley i Wailersi su objavili jedan od najznačajnijih reggae albuma “Catch A Fire“. Marleyjev peti studijski album, ne samo da je označio trenutak kada je reggae...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.