Izvor: BalkanRock.com, 30.Jun.2022, 08:02

NORTHERN REVIVAL video spotom za „Psychosis“ najavio novi album

Heavy stoner rock bend Northern Revival objavio je video spot za singl „Psychosis“, koji će se naći na njihovom novom albumu „Modification“, čije se oficijelno izdanje očekuje u septembru 2022. godine (Geenger records). Na njemu će se naći 9 pesama. Posle duže pauze, ovaj novosadski bend se vratio na scenu u nešto izmenjenoj postavi i […] The post NORTHERN REVIVAL video spotom za „Psychosis“ najavio novi album first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Animirana lirika pop sastava Nataleé

Izvor: BalkanRock.com, 01.Jul.2022, 07:34

Nataleé je predstavila animirani spot za pesmu „Remi“ sa aktuelnog albuma „Osvesti se“. Natalija Rajković Nataleé već je priznata i nagrađivana na kantautorskoj sceni, a legenda o srčanim koncertima ove kantautorke prati sve njene nastupe. Aktuleni album „Osvesti se“ naišao je na odlične...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.