NO!Mozzart promovira novi EP u KSET-u

Izvor: BalkanRock.com, 24.Okt.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NO!Mozzart promovira novi EP u KSET-u

U četvrtak, 26. listopada, post rock bend NO!Mozzart u KSET-u promovira svoj novi EP “InTheWoods”. Podršku im pruža riječki electro duo The Hunting Dogs.

NO!Mozzart je bend iz Zagreba koji svira progressive post rock s dub i blues elementima i jedan su od najzanimljivijih bendova na današnjoj regionalnoj sceni. No!Mozzart stvara osebujan glazbeno-prostorni doživljaj, a trenutno promoviraju svoj novi EP “InTheWoods” koji je izdan pod etiketom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << progressivecrew.com. NO!Mozzart čine Đuro Dobranić, Ivan Dugandžić i Zoran Vujanović, a radi se o iskusnim glazbenicima koji su sceni dobro poznati iz Mangroovea, Chui, Tannu Tuwa, Pars Petrosa i dr.

The Hunting Dogs riječki je electro duo kojeg čine Alba Nacinovich (vokal, harmonizer, live looping, klavijature, gitara, perkusije) i Marco Germini (klavijature, modularni synthesizer, live looping, samplovi, perkusije). Djeluju od 2013. godine kada su se upoznali na jazz studiju na Konzervatoriju G. Tartini u Trstu. Marco donosi svoje iskustvo u elektroničkoj i filmskoj glazbi, Alba svoje rock korijene i kantautorski pristup, a iz jazza preuzimaju slobodu poigravanja zvukom. Tako nastaje njihov electro-shocked pop koji izvode uživo koristeći se tehnikama live nasnimavanja i prerade zvuka.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.