NIZAK UDARAC: Prozivanje porodice!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIZAK UDARAC: Prozivanje porodice!

Reperi na ivici obračuna, evo i zašto!

Nekadašnje rep prijateljstvo pretvorilo se u gorki rivalitet, a sada i javnu svađu!

Kanije Vest i Jay Z, koji su zajedno snimali i albume, više ne govore otkada je Vest "prozvao" dojučerašnjeg ortaka i to javno.

Jay Z je sada u jednom intervjuu rekao da je mogao da pređe preko svih uvreda, ali preko pominjanja žene i dece - ne.

Kanije Vest - najveći skandali

Još prošlog novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Kanije na koncertu u Sakramentu "pljuvao" po Bijonse zbog spota, i onda potkačio i njenog supruga.

"Zovi me, svrati do mene, povedite decu. Znam da imaš ubice, ne moraš njih da šalješ, možemo i da se čujemo," rekao je Kanije.

Meseci su prošli, odnosi nisu izglađeni.

"Svađali smo se mi i ranije, ali nikada nismo dozvolili da prođe ovoliko vremena dok ne rešimo stvari. Imali smo brojne nesuglasice, to je deo naših karaktera. Ja sam to i voleo kod njega, činjenicu da je iskren i da će zaista reći ono što misli. I kada nije bio u pravu, uvek smo razgovarali," rekao je Jay Z.

"Ali sada, sada je u celu stvar uvukao i moju ženu i decu. To se ne radi. Ne pominje se porodica. Rešavali smo velike probleme, a sada si u probleme ubacio i moju porodicu. E, to je za mene nešto preko čega ne mogu da pređem," rekao je on.

Čeka se odgovor uvek "bombastičnog" muža Kim Kardašijan…

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.