Muzički program Mikser festivala 2014: Let 3, Obojeni program, KKN...

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički program Mikser festivala 2014: Let 3, Obojeni program, KKN...

Tokom šest dana Mikser festivala, koji se održava od 3. do 8. juna 2014, na tri bine nastupiće više od 50 izvođača, koji predstavljaju selekciju najboljih muzičara domaće scene, začinjenu i izvrsnim bendovima iz regiona. “Let 3”, “Obojeni program”, “Veliki prezir”, KKN, “Eva Braun”, “Jarboli”, “Prti Bee Gee”, samo su neki od izvođača koji će nastupati na festivalu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Let 3 i Preti Bee Gee među izvođačima na "Mikser" festivalu

Izvor: Blic, 09.Maj.2014, 17:01

Tokom šest dana "Mikser" festivala, koji će se održati od 3. do 8. juna, na tri bine nastupiće više od 50 izvođača...Među hedlajnerima festivala, naćiće se i hrvatski bend "Let 3" , Preti Bee Gea, zatim Obojeni Program, Veliki Prezir, KKN, Eva Braun, Jarboli, kao i mnogi drugi...Za sve ljubitelje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.