Izvor: BalkanRock.com, 31.Jul.2021, 07:07

Multietnička Atrakcija avgusta u Novom Sadu

Multietnička Atrakcija održaće koncert u subotu, 7. avgusta u bašti Rusinskog Kulturnog Centra MATKA u Novom Sadu. Posle dve godine, Multietnička Atrakcija se vraća u Novi Sad da uradi još jednu prezentaciju svog teškog rokenrola. Bend je proteklih par godina radio na novim singlovima i novim pesmama a sve to u pripremi novog materijala. Veče […] The post Multietnička Atrakcija avgusta u Novom Sadu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Pipsi u dvorištu ALU u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Avg.2021, 06:04

Grupa PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu 11. rujna u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Na dan nesuđenog i sada već dvije godine odgađanog spektakla na Šalati, Pipsi će i ove godine ponuditi fanovima zagrebački koncert dok čekamo bolja vremena i mogućnosti koncerta...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.