Moje 3: Nismo razočarane!

Izvor: Mondo, 18.Maj.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moje 3: Nismo razočarane!

Mirna, Sara i Nevena se sinoć vratile u Srbiju. Sara na društvenim mrežama - "nema prostora za tugu".

Predstavnice Srbije koje se u Malmeu nisu plasirale u finale 58. Eurosonga sinoć su sletele u Beograd, gde su ih dočekali porodica, prijatelji, novinari i nekoliko fanova.

Devojke su novinarima rekle da su svoj deo posla uradile kako treba, i da nema prostora za razočaranje.

Javnost je kritikovala devojke od fijaska u polufinalu. Navodno, krivi su kostimi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa pesma koja nije na engleskom, pa lobiji... Autor pesme Saša Milošević Mare kaže da je u pitanju prevara sa SMS glasovima, a vi ste u našoj anketi rekli da je jednostavno pesma "Ljubav je svuda" loša.

Sara se na Twitteru obratila kritičarima, ali i zahvalila fanovima na velikoj podršci tokom priprema i trajanja Eurosonga.

"Naravno da nam je žao sto nismo prošle u finale, ali nema prostora za tugu i razočaranje jer smo previše lepih stvari doživele u poslednjih par meseci. I to sve zahvaljujući VAMA! Sve pojedinačno vas ljubim i grlim", napisala je lepa pevačica.

(MONDO, foto EBU,Thomas Hanses)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.