Miroslav Ilić: Slušao sam rokere, a ne narodnjake!

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić: Slušao sam rokere, a ne narodnjake!

Poznati narodni pevač nije mogao da zamisli da će se baviti ovom vrstom pevanja.

"Slavuj iz Mrčajevca", Miroslav Ilić, otkriva da nije voleo narodnjake u mladosti, već da je sluša ikone rokenrola. Pevanjem je počeo da se bavi jer je morao da zaradi za svoju porodicu, pošto se mlad oženio i dobio ćerku Mariju.

"Pevanje nije bio moj izbor, nisam mašta da jednog dana pevam narodnjake. Kao gimnazijalac sam slušao drugu vrstu muzike. Pripadao sam generaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja je volela Bitlse, The Rolling Stones, Aretu Frenklin...", otkrio je Ilić u intervjuu za "Informer HIT" i objasnio kako je došao do karijere u narodnoj muzici.

"Mlad sam se oženio i dobio ćerku Mariju, sa samo 21 godinom. Tada sam razmišljao da bih mogao da zaradim koju paricu za svoju porodicu, a ujedno i fakultet. I tako sam se obreo u ovom zanatu, pravo iz amfiteatra. I evo, 46 godina kasnije bavim se istim poslom."

"Ako je čovek, daće DNK"

Kao i svaki pevač, imao je uspone i padove na početku karijere, a da mu ipak nije uspelo u muzičkim vodama, kaže da bi se snašao i u drugim poslovima.

"Da se ranije završila moja pevačka karijera, imao bih svoju farmu. I danas mi u Mrčajevcima stoji knjiga o pernatim životinjama, svinjama, stoci... Ima toliko poslova, pevanje nije moranje", zaključio je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.