Milemarker gostuju u Zagrebu u okviru evropske turneje

Izvor: BalkanRock.com, 07.Okt.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milemarker gostuju u Zagrebu u okviru evropske turneje

U ponedeljak, 10. oktobra, u zagrebačkom klubu Močvara koncert će održati legende synth punk i emo scene s kraja devedesetih godina prošlog veka, američki bend Milemarker.

Milemarker su već nastupali u Zagrebu i to pre 15 godina. Sada se nalaze na evropskoj turneji gde promovišu svoj aktuleni studijski album “Overseas” objavljen ove godine za Lovitt Records.

Album “Overseas” sadrži devet pesama i dolazi nakon jedanaest godina pauze >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nakon njegovog prethodnika “Ominosity”. Ploča je snimana u Hamburgu i Berlinu, a produkciju potpisuje Greg Norman koji je sarađivao sa bendovima kao što su Russian Circles i Godspeed You Black Emperor!.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 45 kuna

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Planet Of Zeus ponovo u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Okt.2016, 08:16

U petak 4. novembra u novosadskom klubu Fabrika nastupiće jedan od najboljih stoner metal bendova Planet Of Zeus...Planet Of Zeus dolaze iz Atine, a trenutno se nalaze na novoj evropskoj turneji gde promovišu svoj aktuelni album “Loyal To The Pack“. Pored Novog Sada, ovi stoner metalci nastupaće...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.