Midas Fall u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 07.Nov.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Midas Fall u Elektropioniru

Muzičar Raised By Swans će zajedno sa post rok bendom Midas Fall nastupati 14. novembra u Elektropioniru u Beogradu.

Raised By Swans je kanadski solo umetnik poznat i kao Eric Howden. Ovaj alijas je odabrao još 1997. godine. On je takođe naglasio da je Raised By Swans njegov solo projekat a ne bend. Howden je do sada izdao tri studijska albuma od kojih je poslednji “Öxnadalur“, izašao 2014. godine.

Britanski post rok bend Midas Fall u svojoj muzici >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ima kombinovane elemente elektronike, post roka, alternativnog roka kao i gotik nota. Dosadašnji albumi su pohvaljeni od strane mnogih kritičara, a bend je na svom sajtu najavio da je u toku snimanje četvrtog studijskog albuma.

Početak koncerta najavljen je za 20:00 časova, a prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 800 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira).

Za one koji žive van Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu po 1200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.