Metz objavili prvi singl sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 01.Sep.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metz objavili prvi singl sa novog albuma

Kanadski noise-rock sastav Metz objavio je novi singl “Mess of Wires” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Buduća ploča “Strange Peace” biće objavljena 22. septembra za Sub Pop etiketu, a u pitanju je njihovo treće studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “II” iz 2015. godine.

U izjavi za medije frontmen Alex Edkins je rekao da je ovo “vlastiti podsetnik da govorim ono u šta verujem. Da budem iskren prema sebi”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

U2 objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Sep.2017

Irski rok bend U2 podelio je video za pesmu “The Blackout“...Pesma će se naći na novom, 14. po redu studijskom album “Songs of Experience”, koji će biti objavljen ove zime, kako je već najavljeno...U2 je najavio da će prvi zvanični singl sa novog albuma biti “You’re the Best Thing About...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.