Metronomy ekranizovali kolaboraciju sa Robyn

Izvor: BalkanRock.com, 27.Dec.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metronomy ekranizovali kolaboraciju sa Robyn

Engleski sastav Metronomy predstavio je novi video za pesmu “Hang Me Out To Dry” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Summer 08”, a u kojoj se kao gost pojavljuje švedska pop pevačica Robyn.

U videoklipu nema traga ni od članova benda Metronomy ni od Robyn, a umesto toga, reditelj Dent De Cuir je ispričao priču o ženi koja vidi svoju ličnu priču o ljubavi i izdaji na površini svog automobila.

Album “Summer 08” objavljen je prvog dana jula ove godine za Because Music i predstavlja peto studijsko izdanje u karijeri benda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Mourn predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 27.Dec.2016

Španski indie pop sastav Mourn objavio je spot za pesmu “Irrational Friend” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Ha, Ha, He”...U videoklipu čiju režiju potpisuje Roger Guárdia članovi benda su prikazani kako žestoko sviraju pesmu dok serija brzih i ispresecanih kadrova čini da...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.