Metal Onslaught Festival Vol. 3

Izvor: MetalSerbia.com, 10.Okt.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metal Onslaught Festival Vol. 3

Treće po redu izdanje festivala Metal Onslaught održaće se 26. i 27. oktobra u klubu Infinity u Kikindi sa početkom u 22h za obe večeri.
Uz besplatan ulaz posetioci će biti u prilici da isprate nastupe ukupno 6 domaćih metal sastava.
Na spisku izvođača tako se nalaze i grupa Svartgren, beogradski Awaiting Fear, odnosno novosadska Sinophia koja je nedavno dobila priliku da otvori koncert Ripper Owens-a u Beogradu.
Pun program festivala možete pogledati ispod.

Nastavak na MetalSerbia.com...






Povezane vesti

Atlantida u Vršcu - Besplatan ulaz

Izvor: MetalSerbia.com, 10.Okt.2012

Kao što je prethodno najavljeno, grupa Atlantida iz Beograda održaće koncert u Vršcu i Domu Omladine u subotu, 13. oktobra sa početkom u 22h.. Kako je iz benda nedavno potvrđeno, ulaz na koncert biće slobodan.. Sastav će ovom prilikom promovisati aktuelno izdanje Na Krilima izdato posredstvom...

Nastavak na MetalSerbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MetalSerbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MetalSerbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.