“Memories Of Candles And Incense” u čast Scotta Weilanda

Izvor: BalkanRock.com, 31.Dec.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Memories Of Candles And Incense” u čast Scotta Weilanda

Članovi benda Stone Temple Pilots odali su počast svom preminulom bivšem frontmenu Scottu Weilandu objavljivanjem emotivnog videospota.

Weiland je pronađen mrtav 3. decembra u  autobusu kojim je išao na turneju, a skorašnji izveštaji su pokazali da je uzrok smrti povezan sa zloupotrebom droga.

Pevač je napustio grupu 2013. godine, a sada su preostali članovi  Dean DeLeo, Robert DeLeo i Eric Kretz objavili video u kome se fokusiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na Weilandovo pisanje pesama u njihovoj numeri “Atlanta“.

“Atlanta” se nalazi na albumu “No. 4” iz 1999. godine. U izjavi za medije članovi grupe rekli su da se u ovoj numeri ogleda istinska briljantnost Weilanda i da su to želeli da podele sa njegovim obožavaocima.

Tribute video u čast Scotta Weilanda možete pogledati u nastavku

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.