Izvor: BalkanRock.com, 23.Mar.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memfis u Beogradu: stižu Jack Oblivian, The Sheiks, Amy LaVere i Will Sexton

Jack Oblivian

Jack Oblivian je upravo objavio novi album “The Lone Ranger Of Love” i sledeći potez je evropska turneja u okviru koje će svratiti i do Beograda 7. maja da potvrdi zašto je godinama rokenrol šerif i bog otac grada Memfisa.

Amy LaVere & Will Sexton

Pratiće ga fenomenalni The Sheiks, najveće nade ispod 3 banke koji će i svirati prvi, a sa njima će binu podeliti i Amy LaVere i Will Sexton, americana i alt country >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << šampioni Memfisa i šire.

U subotu, 7. maja u Domu omladine Beograda sviraće najpre The Sheiks, potom Amy LaVere & Will Sexton, a zatim Jack Oblivian & The Sheiks. Očekuje se više od tri i po sata aktivne žive svirke krema rokenrola iz rodnog grada ove muzike. Obzirom da su Jack Oblivian i Amy LaVere dugogodišnji prijatelji i saradnici, nema sumnje da će se sve završiti zajedničkim pojavljivanjem na bini uz nekoliko ključalih honky tonk boogaloo boogie standarda.

Ulaznice su u pretprodaji putem Eventim prodajne mreže u sledećim etapama: do kraja marta po ceni od 1.200 dinara, od 1. aprila do 6. maja 1.500 i na dan koncerta 1.800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.