Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2021, 08:52

Mayhem otkrili novu pesmu

Kultni black metal sastav Mayhem objavio je novi singl “Voces Ab Alta” koji će se naći na njihovom dvodelnom EP izdanju “Atavistic Black Disorder/Kommando”. Pesma “Voces Ab Alta” nastala je tokom snimanja ploče “Daemon” 2019. ali do sada nije objavljena. Na predstojećem mini albumu naći će se još dve numere koje su nastale za vreme […] The post Mayhem otkrili novu pesmu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

John Mayer predstavio novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2021

Američki gitarista i kantautor, John Mayer, objavio je novu pesmu “Last Train Home”, a društvo mu pravi koleginica Maren Morris. Ovaj singl će se naći na njegovom budućem albumu “Sob Rock” koji bi trebalo da bude objavljen 16. jula za Columbia Records. U pitanju je njegovom osmo studijsko...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.