Masters Of Freestyle Vol.2 + Live Band

Izvor: SerbianUnderground.com, 17.Maj.2012, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters Of Freestyle Vol.2 + Live Band

U subotu 19. maja 2012. godine, sa početkom u 22h, u klubu „Crazy Horse Caffee“ (ex Džungla), Skadarska 40c, održaće se drugi Masters Of Freestyle session u organizaciji LTDFM Music-a.

Domaćin večeri je Zhozi Zho, koji će sa ostalim članovima MOF-sa i LTDFM Music-a predvoditi deo rep ekipe, među kojima će biti finalisti Red Bull MC Battle-a i neki od najboljih beogradskih freestyle MC-jeva.
Kada je reč o muzičkom delu ekipe (instrumentalistima), >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << njih će predvoditi Nenad Stefanović Japanac aka The Bassman koji je učestvovao u realizaciji mnogih projekata od 70-ih godina, pa do danas (Kornelije Kovač, Oliver Mandić, Bijelo Dugme, Balašević, Bajaga, Piloti,  Galija, Kerber, Zana, Viktorija, Zdravko Čolić i stotine drugih). Sa njima će nastupiti i Maja Stamenković Zhizon, fenomenalna pevačica koja će izvesti nekoliko svojih pesama.
DJ podrška su: Papa Zho i Stiven Drama. Cena karte na ulazu je 200 dinara. Možete se najaviti i preko facebook event-a.
Nenad Stefanović Japanac: mali deo opusa
Maja Stamenković Zhizon: youtube kanal
Rad LTDFM Music-a možete pratiti preko:
http://www.facebook.com/ltdfmmusic
http://www.facebook.com/groups/152230459439/
http://soundcloud.com/ltdfmmusic
http://www.youtube.com/user/LtdfmMusic
Zhozi Zho-ov fejsbuk pejdž

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.