Marko Nastić u Republika Baru

Izvor: Mondo, 26.Nov.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nastić u Republika Baru

"Tiger Cafe" žurke se nakon veoma uspešne sezone u klubu Mladost prebacuju u Republika Bar. Prva je zakazana za 20. decembar.

Nastićeve koncept žurke "Tiger Cafe" sele se u klub Republika Bar, koji se nalazi na mestu gde je nekad bio Underground klub.

Kao specijalni gost nastupiće Aleksandar Vidanovski, a potom Marko Milosavljević i Vladimir Dragaš. Termin za sledeću "Tiger Cafe" žurku je 3. januar i tada će se za gramofonima naći Franc Rehm iz Nemačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Tiger Cafe je unikatni koncept na kojem promovišem po meni intresantne artiste iz sveta i regiona. Svake godine, sezone, 'Tiger Cafe' će biti u drugom klubu. Posle Mladosti, od 20. decembra vidimo se u Republika Baru! Kao i do sada, za žurke je rezervisano četvrtak veče", kaže Marko Nastić idejni tvorac 'Tiger Cafe' žurki.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.