Mariza skromna u zahtevima pred Sava centar

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mariza skromna u zahtevima pred Sava centar

Portugalska pevačica isporučila je organizatorima, promoterskoj kući Long Play, listu zahteva pred sutrašnji (četvrtak, 20.30) beogradski koncert.

Mariza traži da dva časa pred izlazak na pozornicu bude obezbeđeno za nju i članove pratećeg benda šest toplih supa, po mogućnosti od povrća ili piletine. Naglašeno da je ne smeju sadržavati đumbir ili mlečne kremove, kao i da ne dolaze u obzir supe od ribe, škampa, morskih plodova ili paradajza.U njenoj rajder listi je i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << šest limenki energetskog pića, četiri male flaša mineralne vode San Pelegrino, 12 malih flaša obične vode sobne temperature, kao i crni čaj. Mariza će ovaj koncert, na kom će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, iskoristiti da srpskoj publici predstavi fado nadu Fabiju Rebordao. "Ne mogu da dočekam da vas sve sretnem u Sava centru u Beogradu 12. decembra!", poručila je na svom fejsbuk profilu Mariza. Ulaznice se još mogu nabaviti na blagajni Sava centra, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline, koštaju 1800, 2200, 2700 i 3300 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.