Marčelo predstavio spot za pesmu „Laž“

Izvor: SvetGitara.com, 02.Jun.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo predstavio spot za pesmu „Laž“

Spot za pesmu „Laž“ je drugi sa njegovog poslednjeg albuma „Napet Šou“, nakon spota za pesmu „Pegla“.

Marčelo o spotu kaže: „Naš režiser, Nebojša Nenadić Bit, drži se svog gesla da video, uprkos uvreženom (i dosadnom) mišljenju, zapravo ne treba da nam ispriča isto što i pesma, nego da pruži neku novu dimenziju i pogled na stvar. Spot za „Laž“ otuda tretira istu temu kroz iste junake kao i pesma, ali uz važno izmeštanje: zapitali smo se kako izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << noćna mora dobrog doktora Ivana.
I to je to: sve vreme smo u njegovom košmaru, u kome on jeste napokon dobio posao, ali dobre vesti na tome se završavaju i počinje sušti užas, gde korupcija i neznalaštvo postaju ekstremni.
I da: naš drug Fil Tilen odigrao je jednu sjajnu, jezivu ulogu!“

Video je delo je kreativnog tima 15 Minutes Pictures koji su bili odgovorni za prethodne Marčelove spotove „Sunce“, „Mamica“, „Ponos“ i „Krasnokalipsa“, a možete ga pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.