Marčelo i Napeti Quintet prvi put na Šabačkom letnjem festivalu

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2016, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo i Napeti Quintet prvi put na Šabačkom letnjem festivalu

U proteklih pet godina Marčelo je nastupio dva puta na Šabačkom letnjem festivalu, ali ove godine će prvi put nastupiti uz pratnju Napetog Quinteta.

„Pre svega, moram reći da mi je ŠLF jedan od najdražih domaćih festivala, uvek milina vratiti se! Ali tu je još jedna lepa okolnost: preslišah se i shvatih da će nam ovo biti prvi put da u Šabac dođemo sa Napetim Quintetom, našim sada već ne tako novim bendom koji prestavlja živo oličenje poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma i težnje da sviramo šou, a ne konkretan žanr”, rekao je Marčelo.

Pored Marčela, na vokalima su i dalje Nena i Miško, dok je Rade osim za gramofonom, sada i za dodatnim klavijaturama. Napetu petorku čine violina, saksofon, klavijature, bubanj i bas.

Sastav će nastupiti trećeg dana festivala (31. jula), pored mnogih drugih domaćih i regionalnih bendova.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.