Manu Chao i John Newman za rekordnu posećenost na Exitu

Izvor: SvetGitara.com, 12.Jul.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manu Chao i John Newman za rekordnu posećenost na Exitu

Treči dan Exit festivala su obeležili nastupi John Newman-a i Manu Chao-a, koji su privukli najveći broj posetilaca.

Oko 22:30 na Main binu je izašao soul pop izvođač John Newman i svoj nastup otpočeo pesmom „Blame“. Mnogobrojnoj publici je priredio odličan i energičan nastup i pokazao da je u stanju da napravi sjajnu atmosferu svojim ponašanjem i komunikacijom sa publikom.

Otpevao je sve svoje poznatije pesme poput „Try“, „Cheating“, „Tribute“, „Gold >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Dust“ i „Come And Get It“. Završio je svojim najvećim hitom „Love Me Again“ i ako je suditi prema reakciji prisutnih, opravdao je svoj status svetske zvezde.

Nakon Newman-a, oko ponoći je Main stage zauzeo Manu Chao La Ventura. Za njega je pridošao još dodatni broj fanova i održao je do sada najposećeniji nastup na ovogodišnjem izdanju Exita. Njegov ponovni nastup na Exitu je opet bio sjajan i moglo se primetiti da ima iskustvo mnogobrojnih koncerata iza sebe.

Ovaj revolucionarni muzičar je okupljenima svirao svoje najveće hitove poput „Clandestino“, „La Despedida“ i „Me Gustas Tu“. Takođe, odsvirao je i pesmu „Mala Vida“ koju je snimio sa svojim bivšim bendom Mano Negra još davne 1988. godine.

Treći dan na Explosive bini je obeležio nastup američki thrash metal bend Nuclear Assault, čiju publiku je zagrejao Sarcasm. Članovi benda su na binu izašli oko 1:30 i svojim fanovima koji su bili najbrojniji te večeri pred Explosive binom priredio „agresivan“ nastup i tako preneo deo svoje energije fanovima koji su im uzvratili jednoglasnim pevanjem i podjednakom energijom.

Što se tiče Fusion bine, četrdesetak minuta posle ponoći je otpočeo nastup makedonske pop pevačice Karoline Gočeve koja je okupljenima pružila jedan zaista zanimljiv nastup i prikazala svoj izuzetan pevački talenat. Nju je zamenio beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša, koji je privukao svoje fanove i pružio im standardno kvalitetnu svirku.

Sa ostalih bina vredi pomenuti i nastup benda Deca Apokalipse na Future Shock bini, koji su uspeli da privuku zainteresovane i pored toga što su svirali u isto vreme kada i Manu Chao na glavnoj bini.

Pogledajte fotografije koj su obelezile treći dan festivala

Nastavak na SvetGitara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.