Izvor: CroModa.com, 01.Jun.2010, 05:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV Express predstavlja grupu Skroz

U sklopu emisije MTV Express, u srijedu 2. lipnja, s početkom u 20 sati, regionalnoj publici predstavit će se sarajevska grupa Skroz Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996. godine, ali u tom trenutku bend nije imao ime. Skroz se kao ime grupe pojavljuje potkraj 1997. te je pod tim imenom uslijedilo i prvo pojavljivanje u eteru u prosincu iste godine. Danas iza sebe imaju tri albuma, regionalne hitove i bogat koncertni staž. Skroz je nedavno završio svoj treći album 'Regija', a istoimeni singl premijerno je prikazan u veljači ove godine kao MTV Premijera. Na albumu 'Regija' nalazi se 14...

Nastavak na CroModa.com...






Povezane vesti

MTV Express – Grupa Skroz

Izvor: Story, 01.Jun.2010

U sredu, 2. juna, sa početkom u 20 časova u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici će se predstaviti sarajevska grupa Skroz.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CroModa.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CroModa.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.