MONDO vas vodi na Virvel

Izvor: Mondo, 26.Apr.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO vas vodi na Virvel

Nakon nekoliko intimnih koncerata u manjim prestoničkim klubovima, Virvel se vraća na scenu Gun kluba, u subotu 27. aprila.

MONDO vas časti sa 3x2 karte, a sve što je potrebno da uradite je da pošaljete mejl na adresu sa svojim imenom i prezimenom.

Grupa Virvel je sa zvukom počela da ekperimentiše 1999. godine i od tada gotovo stidljivo "plove" domaćim muzičkim nebom, ipak stameno i vrlo uticajno, gradeći solidnu bazu fanova koji ih prate i danas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Ni 14 godina kasnije niko se nije usudio da definiše žanr u kojem se Virvel kreće. Iako se grubo rečeno svrstavaju u post-rock, na prvo, drugo pa i stoto slušanje dolazi se do zaključka da je svrstavanje Virvela u bilo koji muzički pravac nezahvalno, ograničajavuće i nedovoljno istinito.

Virvel priprema i novi singl koji će uskoro predstaviti publici, a posetiocu Gun kluba će neke od novih pesama biti u prilici da čuju u subotu 27. aprila.

Karte po ceni od 400 dinara mogu da se kupe u kafeu Šikarica u Skadarskoj ulici 22.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.