Izvor: BalkanRock.com, 24.Jun.2021, 12:01

Luka Matković (Quasarborn): Postalo je trulo među klincima da se cimaju

Prošle godine u martu je trebalo da bude održana koncertna promocija novog albuma benda Quasarborn “A Pill Hard To Swallow“, ali je otkazana zbog proglašenja vanrednog stanja nastalog usled epidemije koronavirusa. Bend je posle više od godinu dana uspeo da nađe novi termin, a mi smo konačno dobili povod da obavimo razgovor koji smo prošle […] The post Luka Matković (Quasarborn): Postalo je trulo među klincima da se cimaju first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Thrash metalci Alitor najavili prvo izdanje na srpskom jeziku

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2021, 07:01

Inđijski thrash metal bend Alitor najavio je izlazak njihovog novog EP-ja “Spoznaja” za avgust ove godine. EP će sadržati tri pesme, a produkciju potpisuje Luka Matković (Citadela Sound Production) iz sastava Quasarborn. “Nakon 10 godina postojanja i tri studijska izdanja na engleskom jeziku,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.