Lika Kolorado u Glazbenom loncu

Izvor: BalkanRock.com, 28.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lika Kolorado u Glazbenom loncu

Prvog aprila u Glazbeni lonac u zagrebački Kavez dolazi Lika Kolorado, i to u akustičnom izdanju. Početak svirke je u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nemaju veze ni s Likom, niti s američkom saveznom državom Colorado, ali su zato u dugoj i sretnoj vezi s odličnom glazbom. Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj) svoj su glazbeni pedigre stekli u mnogim bendovima, a u razdoblju od jeseni 2015. godine do ljeta 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << popunili su postavu Like Kolorado.

U lipnju prošle godine izlazi prvi singl „Kralj“, a krajem rujna i drugi singl s pratećim videospotom – „Smiješ zaurlat“. Glazba koju Lika Kolorado stvara pripada indie rock i britpop obitelji, generacija 1990. pa naviše. Iako su na domaćoj sceni relativno kratko, pažnju na sebe privukli su zaraznim i radiofoničnim pjesmama i odličnim live nastupima.

Iza sebe imaju svirke na Karlovačko RockOffu, Krapinjon festivalu, Adventu, u Vintage Industrial Baru te kao predgrupa Lačnom Franzu u Tvornici, a u Glazbenom loncu urlat će malo tiše, u akustičnom izdanju. Liku Kolorado ove godine moći ćete slušati i na Backyard Art Festivalu.

Lika Kolorado priprema vam pravu prvoaprilsku šalu, a pod geslom „nikad dosta pošalica“ prije i poslije svirke samo najbolje od domaće glazbe puštat će prvi i posljednji put ikada misteriozni dinamitni DJ duo TnT (T na kvadrat).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.