Izvor: BalkanRock.com, 30.Nov.2023, 09:12

Letu štuke vraćaju se u Zagreb

Omiljeni sarajevski bend Letu štuke vraća se u Zagreb i to u klub Sax u subotu, 3. februara 2024. godine. Bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere. Ono što je počelo 1986. u Sarajevu kao bend i otpor prema tamošnjoj pop školi, nakon […] The post Letu štuke vraćaju se u Zagreb first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Metal madness veče u AKC Fuzz uz Y.O.X, About to Attack i Sataru

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2023, 07:21

Bendovi Y.O.X, About to Attack i Satara prirediće pravo vinjakCore metal madness veče u subotu, 02. decembra u niškom klubu AKC Fuzz. Po prvi put Y.O.X, bend koji postoji 18 godina, u Nišu će podeliti sa publikom ljubav prema vinjaku i death metalu. Nastali su u Valjevu 2005. godine a na domaćoj...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.